3 Commando Brigade

Realism. Tactics. Fun.

+ New Topic + Post Reply
6 posts in this topic
Posted: Sun Mar 07, 2021 10:39 pm     Super secret spam barrier
Quote
Offline
Marine
Marine
Other duties:

Posts: 325
Ribbons:
Donator (1) Zeus Operations (1) Asset Medal [Air] (1)
Operation Medal (2)

TS Stereo Bug


When I toggled the LR and SR radios to single ears, I couldn't hear any comms on that radio, but it returned when I put them back to both ears.
I haven't changed any TS or Arma settings since last Op, only change has been attempt at using OBS to record.

Anyone come across this, or any ideas to solve?


Posted: Sun Mar 07, 2021 11:26 pm     Super secret spam barrier
Quote
Offline
Sergeant
Sergeant
Other duties:
Recruitment Manager
Operations Coordinator

Posts: 769
Location: Bomber County, UK
Ribbons:
Service Medal (2) Donator (1) Operations Team (1)
Recruitment Team (1) Leadership (1) Asset Medal [Armour] (1)
Asset Medal [Air] (1) Public Regular (1) Operation Medal (3)
Combat Medic (1)
Do you have a headset where you can split the chat and game audio. If so do you have TS on the chat channel?

I used to have similar inconsistencies and that was the cause for me

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

Never underestimate the power of stupid people in large groups.
- George Carlin


Posted: Sun Mar 07, 2021 11:31 pm     Super secret spam barrier
Quote
Offline
Marine
Marine
Other duties:

Posts: 325
Ribbons:
Donator (1) Zeus Operations (1) Asset Medal [Air] (1)
Operation Medal (2)
I do, but its never happened before. Did you find it was intermittent or every time you used it?


Posted: Sun Mar 07, 2021 11:33 pm     Super secret spam barrier
Quote
Offline
Sergeant
Sergeant
Other duties:
Recruitment Manager
Operations Coordinator

Posts: 769
Location: Bomber County, UK
Ribbons:
Service Medal (2) Donator (1) Operations Team (1)
Recruitment Team (1) Leadership (1) Asset Medal [Armour] (1)
Asset Medal [Air] (1) Public Regular (1) Operation Medal (3)
Combat Medic (1)
Yeah, it was an intermittent issue. I ended up just ditching putting TS through the chat channel. It also made the radio squelches sound weird.

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

Never underestimate the power of stupid people in large groups.
- George Carlin


Posted: Mon Mar 08, 2021 8:15 am     Super secret spam barrier
Quote
Offline
1st Lieutenant
1st Lieutenant
Other duties:
Modder
Public Mission Admin
Advanced Trainer
Recruit Trainer
Server Admin
Operations Design Team
Site Admin
Game Admin
Operations Coordinator

Posts: 6635
Location: Yorkshire, UK
Ribbons:
Service Medal (6) Helpful Techie (1) Donator (1)
Modding Team (1) Training Team (1) Zeus Operations (2)
Mission Designer (5) Leadership (1) Public Regular (1)
Operation Medal (5)
I split chat and game audio, and never had the issue.  However, I effectively have two sound cards.  If you're running it in s/w I can understand how there might be a conflict between a driver and the TS audio.

Try updating your sound drivers.

Also if its a s/w split, perhaps try different s/w


Posted: Mon Mar 08, 2021 10:03 am     Super secret spam barrier
Quote
Offline
Marine
Marine
Other duties:

Posts: 325
Ribbons:
Donator (1) Zeus Operations (1) Asset Medal [Air] (1)
Operation Medal (2)
Alright, I'll experiment with that. Thanks both


+ New Topic + Post Reply


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

cron
phpBB © Forum Software
© 3 Commando Brigade Gaming Community
All images belong to their respective owners


3CB Modern design by Jamie Goodson
WysiBB