3 Commando Brigade

Realism. Tactics. Fun.

+ New Topic + Post Reply

win 10 anniversary Update Problems

16 posts in this topic
Posted: Tue Aug 16, 2016 12:59 pm     Super secret spam barrier
Quote
Offline
Corporal
Corporal
Other duties:

Posts: 291
Ribbons:
Service Medal (5) Donator (1) Frag of the match (1)
Public Regular (1) Operation Medal (4)
Glad noone has any major problems with the update - though gutted myself.  My system is a 64bit one.  I did have a bit of an issue with the video driver and had to reinstall it when I got the system back up - may be there is something there - I have 2 980 ti's in SLI. 


Posted: Tue Aug 16, 2016 1:09 pm     Super secret spam barrier
Quote
Offline

Posts: 1224
Location: Manchester- UK
Yeah I think its specific to SLI, I read somewhere that there was some sort on w10 bug that was overriding power management settings from NVidia control panel and causing crashes

Murphy's Law of Combat Operations # 8: If at first you don't succeed... call in an airstrike.
ImageImage


Posted: Tue Aug 16, 2016 6:13 pm     Super secret spam barrier
Quote
Offline
1st Lieutenant
1st Lieutenant
Other duties:
Game Admin
Site Admin
Modder
Founder

Posts: 6563
Location: Surrey UK
Ribbons:
Service Medal (7) Media Man (2) Donator (1)
Modding Team (1) Frag of the match (1) Leadership (1)
Public Regular (1) Operation Medal (3)
I'm running SLI and no crashes yet... had a few CTDs out of Arma which was unusual - On Pantera - wierd out of texture memory error, but that's it..


Posted: Tue Aug 16, 2016 6:25 pm     Super secret spam barrier
Quote
Offline

Posts: 1224
Location: Manchester- UK
Serjames wrote:
I'm running SLI and no crashes yet... had a few CTDs out of Arma which was unusual - On Pantera - wierd out of texture memory error, but that's it..
I've had that error on Tanoa, but nowhere else, but yeah loads of crashes, especially with the previous nVidia drivers


Posted: Wed Aug 17, 2016 9:09 am     Super secret spam barrier
Quote
Offline
Corporal
Corporal
Other duties:

Posts: 291
Ribbons:
Service Medal (5) Donator (1) Frag of the match (1)
Public Regular (1) Operation Medal (4)
Yesterday was a bad day for me Crashes all day and also a losing sound ingame bug.  I reinstalled TSpeak as well as my headset.  The Event Handler showed a few "warning "messages that the display driver for Nvidia had stopped responding but recovered.  It seems I had 2 issues - sound and display.  Installed the latest Nvidia display driver 372.54 last night but whilst  the dispay was Ok the sound went in game.  This morning I had a couple of crashes first thing then noticed SLI was disabled.  Tried yet again!!!! This time no issues for nearly an hour and flying as well - Nivanna I hope - fingers crossed.  After nearly 2 weeks of problems was about ready to throw everything in a wheelie bin and go back into my cage.  Hopefully the new drivers have sorted it out.


Posted: Wed Aug 17, 2016 9:38 am     Super secret spam barrier
Quote
Offline
1st Lieutenant
1st Lieutenant
Other duties:
Game Admin
Site Admin
Modder
Founder

Posts: 6563
Location: Surrey UK
Ribbons:
Service Medal (7) Media Man (2) Donator (1)
Modding Team (1) Frag of the match (1) Leadership (1)
Public Regular (1) Operation Medal (3)
SLI will always disable on a new driver. That's just normal for Nvidia. But would be good of them to tell you.

I bet there are Lots of SLI users who religiously update their drives then get crappy frames and complain because SLI has been disabled automatically. Stupid huh?


+ New Topic + Post Reply


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

cron
phpBB © Forum Software
© 3 Commando Brigade Gaming Community
All images belong to their respective owners


3CB Modern design by Jamie Goodson
WysiBB